Innovation og erfaring

Retail Knowledge er en af ​​Nordens førende virksomheder inden for rekruttering, sourcing og bemanding til operationelle og strategiske positioner hos detailkæder og brandleverandører, både nordiske og internationale virksomheder siden 2002. Vi har et veludbygget netværk med forståelse for markedet og forretningssans med et stærkt engagement i vores kunders behov, -vores hovedprioritet er at nå vores kunders mål gennem vores passion, viden og erfaring.

Retail Knowledge blev grundlagt i Sverige i 2002 af Fredrik Weisten og Sebastian af Jochnick.

Våra tjänsteområden:

Vores kerneværdier

Alle i vores virksomhed skal behandles lige og behandles med respekt. Dette omfatter vores kunder, medarbejdere på kontoret samt konsulenter. Vores arbejdsplads, vores rekruttering og møder skal være fri for diskrimination, chikane, særbehandling og vi må ikke tale ondt om kandidater, kunder eller vores kollegaer på kontoret.

Vi har nultolerance over for enhver form for vold og upassende adfærd. Alle vores aktiviteter, vi udfører, skal implementeres og udformes i overensstemmelse med disse værdier. Målet er, at alle skal behandles med respekt, tolerance og integritet, hvilket bidrager til et sikkert og godt arbejdsmiljø.

Kontakt os

Telefon: +45 211 757 60
alt. info@retailknowledge.dk
Kontor:
Høffdingsvej 34
2500 Valby, København
Retail Knowledge Sverige:

Besöksadress:
Birger Jarlsgatan 57 (Convendum)
113 65 Stockholm

Postadress:
Box 16391
103 27 Stockholm

Mail: info@retailknowledge.se
Web: www.retailknowledge.se